Wiszkey's kocsmatúra

Ha már unod a szabadulószobákat...

RÉSZLETEK


Ha már unalmasak a szabadulószobák, vesd bele magad valami igazán újba! Egy játék, ahol érdemes a legjobbnak lenned, hiszen nyereményed whisky lesz.

Jó, ha tudod:
- 3 órás kocsmai kaland
- 4-14 fő részére
- Kizárólag a Crazy Pub Tour szervezésében


Fontos! 
Bejelentkezés telefonon: +36 30 481 4830
Bejelentkezés e-mailben: crazypubtour@gmail.com


A játék ára:
4-14 főig: 22.990 Ft, amely az Áfát tartalmazza
14-40 főig: kérje egyedi ajánlatunkat

  
Tele van a város szabadulószobákkal, de úgy érzed, te már mindent láttál? Esetleg kicsit unod is, hogy már olyan jól ismered a forgatókönyvet? Vagy éppenséggel úgyis a játék utáni sörözés a kedvenc részed az egész kalandból?
Akkor jól figyelj, mert itt valami új dolog született:
szabadulós kocsmatúra! Itt persze nem a jól ismert szabadulószobákra kell gondolnod, hanem egy híres bankrabló életét követhetitek végig egészen a szabadulásáig. Itt mégsem Ő, hanem Ti lesztek a főszereplők!

Emlékszel még, hogy kiskorodban mi is akartál lenni? Rendőr vagy bankrabló? Itt mindegy is, mert mind a kettő bőrébe bújhatsz. Csak vigyázz, hogy le ne bukj rablóként, vagy ha rendőr vagy ne hagyd, hogy kicsússzon a kezeid közül az üldözött. Persze kimaradni senki nem fog, de hogy futni fogsz a következő pubhoz, az is biztos. Védjétek vagy szerezzétek meg a bank pénzét! Oldjátok meg a feladatokat, hogy továbbléphessetek a következő helyszínre, és ne feledjetek el mindenhol koccintani a sikerre! A játék során három helyet látogatunk meg, felkészített túravezetővel. Különböző játékokat játszunk, mindegyik rablással kapcsolatos lesz. Nincs kötelező fogyasztás!