Dr. Szfinx

Nyomozás a Budai Várban 

Videó

Részletek

Jó, ha tudod:

  • Izgalom és kreativitás Budapest egyik legszebb részén, a Budai Várban
  • Animátorral vezetett játék, melynek tiszta játékideje 2 óra
  • Gyülekező az Erzsébet téren

 

Fontos!

Bejelentkezés telefonon: +36 30 481 4830

Bejelentkezés e-mailben: crazypubtour@gmail.com, neved és telefonszámod megadásával. 

A programszervezés jogát fenntartjuk. BKV jegy vagy bérlet szükséges a játékhoz. 

 

A játék ára:

2-6 fő esetén: 8990 Ft, amely az Áfát tartalmazza

15-40 fő esetén: 41.990 Ft, amely az Áfát tartalmazza

 

A Budai Vár telis-tele van titokzatos emlékekkel, különleges események nyomait őrző téglákkal, kazamatákkal, felderítésre váró rejtélyekkel. Lehet, hogy ezek közül sokat ismersz, de biztosak vagyunk benne, hogy Dr. Szfinxről még nem hallottál. Lehet, hogy a történelemkönyvek lapjain ő nem létezik, de játékunkban nagyon is valóságossá válik!

Dr. Szfinx egy gyilkos, aki a 19. században szedte áldozatait, de a szelleme már jó ideje bolyong a várban, mert idáig még senkinek nem sikerült kicseleznie.

Dr. Szfinx olyan, mint a régi mítoszokban elhíresült oroszlántestű és emberfejű lény. Ha rád talál, akkor kérdez, és ha a választ még nem találtad meg az adott kérdésre, úgy el kell búcsúznod a lámpásodtól. Mentsd meg a társaidat! Ha elég bátor és ügyes vagy, sikerülni fog!

Mindenki kapni fog a játék idejére egy lámpást és egy térképet 10 kérdéssel, amikre minél előbb meg kell találnod a választ, hogy ha rád talál a gyilkos, tudj a kérdéseire válaszolni. Minden alkalommal kettőt fog kérdezni s ha helyesen válaszolsz, tovább mehetsz a játékban, viszont ha nem, úgy te magad is gyilkossá válsz, aki a többi játékos ellen fordul.

Az idő ellened dolgozik, a verseny máris megkezdődött: kattints gyorsan, mert ha lemaradsz a kalandról, mások leplezik le a vár titokzatos szellemét!

  • Legyőzhetetlen árak
  • Professzionális csapat
  • Több éves tapasztalat
  • Barátságos hangulat
Részletek